Social

#jihadisti # Al-Mourabitoune #Burkina Faso roman #rapire roman #statul islamic #teroristi #amenintare terorista

Jihadistii ameninta Romania, dupa ce au rapit un roman

Romanul rapit in Burkina Faso in luna aprilie este detinut de grupul jihadist Al-Mourabitoune, se arata intr-un mesaj audio transmis de unul dintre membrii organizatiei teroriste. In inregistrare, el face apel la autoritatile de la Bucuresti sa ia in serios negocierile pentru eliberarea ostaticului.

"Guvernul roman va purta intreaga responsabilitate pentru soarta ostaticului daca intarzie sa profite de ocazia care ii este oferita de a-si elibera cetateanul", mentioneaza reprezentantul gruparii. In incheiere, el repeta juramantul de credinta fata de gruparea Statul Islamic.

Celula de criza de la MAE care gestioneaza situatia romanului rapit in Burkina Faso verifica veridicitatea informatiilor si a mesajului audio.

Cetateanul roman, care lucra ca agent de securitate intr-o mina de mangan din Tambao, din nordul Burkina Faso, a fost rapit in 4 aprilie.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea