Social

#Jericho Cosmetics #cadouri femei #cosmetice

(P) Jericho, cadouri de primavara pentru femei

 

Primavara a venit cu pasi marunti, iar luna martie - luna in care celebram femeia - anunta ca nesuferita iarna este pe sfarsite si ca ne putem deschide sufletele catre soare si pomi infloriti! Da, femeile sunt minunate iar asta ar trebui sa li se aminteasca zilnic de catre cei din jurul lor, cand recunostinta noastra pentru ele poate fi incununata si cu un cadou care sa arate ca le respectam, le iubim si stim ce isi doresc.

 

Chiar asa, stim ce isi doresc femeile din preajma noastra? Cele mai multe sondaje de opinie spun ca, atunci cand trebuie sa primeasca un cadou, femeile ar opta mai intai pentru produse cosmetice. De buna calitate, cu arome proaspete, efecte sigure si evidente. Iar asta este exact ceea ce Jericho Cosmetics ofera femeilor: cosmetice de foarte buna calitate, cu ingrediente naturale de la Marea Moarta, care garanteaza rezultate rapide si au preturi extrem de accesibile!

Dar mai intai, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre aceste cosmetice ce contin substante active atat de pretioase: mineralele reduc si amelioreaza probleme dermatologice severe cum ar fi acneea, psoriazisul si dermatitele, de asemenea mentin pielea corpului hidratata, pastrand pentru o perioada mai indelungata apa in piele.

 

Marea Moarta contine minerale vitale pentru piele cum ar fi magneziul, potasiul, sodiul, iodul, clorul, calciul sau zincul. Acest amestec reda pielli echilibrul sau chimic natural si confera o placuta senzatie de relaxare. Magneziul este recunoscut pentru eficienta sa in combaterea psoriazisului.

 

Mineralele ajuta si persoanele care sufera de alergii cutanate, magneziul impreuna cu bromul permit pielii sa se dezintoxice si sa se curate de ingredientele din produsele chimice care le cauzeaza reactii alergice . Si nu in ultimul rand, pretioasele minerale redau elasticitate pielii si un aspect tanar. Iar ceea ce este minunat este ca toate aceste beneficii provin din natura, nu sunt create in laborator.

 

In ideea in care doriti sa faceti cadou femeii iubite (mama, sotia, prietena, fiica sau prietena cea mai buna) un astfel de produs cosmetic , Jericho Cosmetics va propune o infinitate de solutii atat pentru cele pasionate de ingrijirea tenului, a corpului cat si pentru cele ce iubesc relaxarea (masaje, impachetari cu namol, gomaje cu sare exfolianta parfumata). Puteti darui unul din kiturile cadou propuse de Jericho dar puteti crea si un cadou personalizat , in functie de nevoile si preferintele doamnei sau domnisoarei careia ii este adresat cadoul.

 

Alegeti acum dintr-o gama extrem de variata (si cu arome irezistibile) de creme de fata, sapunuri, creme de corp sau geluri de dus, saruri de baie, sampoane sau seturi pentru ingrijirea mainilor! Aromele le vor cuceri din primul moment, pentru ca variaza de la lavanda, vanilie, cacao pana la aromele fructate de mango, piersica sau kiwi iar efectele pe care le vor observa pe parcurs le vor face sa va multumeasca pentru alegerea facuta.

 

Regina Cleopatra, recunoscuta pentru frumusetea si perfectiunea pielli sale, este una dintre primele femei care au facut cunoscute proprietatile benefice ale mineralelor de la Marea Moarta, ea insasi folosind cosmetice pe baza de ingrediente extrase din aceasta pretioasa mare. Daruiti femeii importante din viata voastra sansa de a le testa pentru ca o doriti mereu frumoasa, surazatoare si tanara! Alegeti Jericho Cosmetics!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea