Social

#presedintia sua #candidatura senat sua #jeb bush

Jeb Bush a decis sa nu candideze pentru Senat in 2010

Fostul guvernator de Florida , Jeb Bush , fratele presedintelui american in exercitiu George W. Bush, a declarat marti ca exclude posibilitatea de a candida pentru un loc in Senat, asa cum intentiona initial.

Jeb Bush, care a fost un guvernator republican popular, a declarat ca nu va candida la alegerile din 2010 pentru un loc in Senat reprezentand Florida, care va deveni vacant dupa retragerea senatorului republican Mel Martinez, care a renuntat la aceasta functie, relateaza Reuters .

"Desi oportunitatea de a-mi servi statul si tara in aceasta perioada tensionata si dinamica este atragatoare, nu este momentul potrivit pentru a ma intoarce in Congres", a declarat el. Jeb Bush pare sa fi avut de ales intre a incerca sa obtina un loc in Senat si a se muta la Washington sau a-si continua activitatea in cadrul firmei sale de consultanta si a ramane alaturi de familia sa, in Florida. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea