Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Jandarmeria face 600 de angajari

Fostii angajati ai Jandarmeriei care si-au luat bacalaureatul in acest an se pot reangaja. Pentru ei, dar si pentru alti doritori, Jandarmeria a scos la concurs peste 600 de posturi. jandarmeria romana a scos la concurs peste 600 de posturi, dintre care 11 posturi de ofiteri, 577 posturi de subofiteri si 35 de posturi pentru personal contractual . In cadrul unitatilor de jandarmerie din Capitala sint disponibile trei posturi de ofiter, 204 de subofiter si patru de personal contractual, iar celelalte vor fi scoase la concurs de unitatile teritoriale. Dosarele pentru inscriere se pot depune pina la jumatatea lunii septembrie. „La concurs sint asteptati toti fostii jandarmi angajati cu contract, care nu au fost trecuti in corpul subofiterilor pentru ca nu indeplineau conditiile de studii, daca au obtinut diploma de bacalaureat in sesiunea 2007“, ne-a declarat purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Romane, capitanul Marius Teodorescu. Participantii la concurs trebuie sa treaca de probele de selectie preliminare (testarea psihologica si vizita medicala ), sa sustina o proba practica de utilizare a calculatorului si test de cunoastere a unei limbi straine (doar daca cerintele postului impun acest lucru), test scris de evaluare a cunostintelor (grila/sinteza/mixt), proba practica de evaluare a aptitudinilor cu relevanta directa pentru performantele pe post, precum si o evaluare a performantelor fizice. Stagiul militar nu mai reprezinta o conditie obligatorie la angajarea in Jandarmeria Romana. Conditii pentru candidati: - sa aiba cetatenia romana si domiciliul in Romania; - sa indeplineasca cerintele postului scos la concurs (subofiteri: liceul cu diploma de bacalaureat; ofiterii: studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta); - sa aiba diverse specializari (cerinte suplimentare in functie de specialitate); - sa cunoasca limba romana scris si vorbit; - sa aiba capacitate deplina de exercitiu; - sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate; - sa nu aiba antecedente penale sau sa nu se afle in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savirsirea de infractiuni; - sa aiba inaltimea minima 1,70 m, femeile, si 1,75 m, barbatii. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea