Social

#inspiratie #james bond #alegeri parlamentare #ARD

James Bond, sursa de inspiratie pentru un candidat ARD la alegerile parlamentare

Agentul secret James Bond a devenit sursa de inspiratie pentru unul dintre candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Dorin Margarit, candidatul ARD pentru colegiul 4 de deputati din Craiova, apare intr-un spot electoral care are punct de plecare filmele cu popularul agent 007.

In filmuletul de 28 de secunde, Margarit isi prezinta colegiul pentru care candideaza ca fiind "Colegiul 004". Spotul a fost lansat intr-un cinematograf, chiar inaintea proiectarii lui "Skyfall", noul film al seriei "James Bond".

"Am ales sa imi lansez spotul de campanie la cel mai nou cinematograf din Craiova intrucat doresc ca tinerii, si nu numai, sa se poata bucura de toate avantajele tehnologiei. De asemenea, am dorit sa vizionam impreuna ultimul film din seria James Bond, filmul 'Skyfall', pentru ca este un film clasic de actiune in care eroul principal, cu inteligenta si profesionalism, reuseste sa treaca peste toate obstacolele, sa faca fata tuturor provocarilor si sa gaseasca solutii in orice situatie", a declarat candidatul ARD, citat de Realitatea TV.



Sursa foto: captura YouTube

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea