Social

#jaf #schimb valutar #casa de schimb valutar #jaf casa de schimb valutar

Jaf la o casa de schimb valutar din Bucuresti

Doi barbati au furat ieri 100.000 de euro din la o casa de schimb din Piata Unirii din Bucuresti. Cele doua persoane s-au recomandat drept comisar al Garzii Financiare, respectiv politist, si au solicitat sa verifice banii, invocand anumite nereguli.

Potrivit declaratiilor unui angajat al unui magazin de optica care isi desfasura activitatea langa casa de schimb, in momentul comiterii jafului camerele de supraveghere video nu erau functionale din cauza unei pene de curent.

"Dimineata a fost o pana de curent , nici semafoarele nu au functionat. Alimentarea cu energie electrica a fost reluata in jurul orei 11:00" , a declarat, pentru Mediafax, sursa respectiva.

Lucratorul magazinului de optica a mai precizat ca este exclus ca aceasta casa de schimb sa fie dotata cu generator de curent, care sa reia alimentarea cu energie electrica a camerelor video.

La fata locului au mers politisti de la Sectia 10, care au audiat martorii si persoanele implicate. Politistii incearca sa stabileasca daca in casa de schimb valutar exista camere de supraveghere care au inregistrat momentul comiterii jafului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea