Social

Iuliu Muresan: Vrem eventul !

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan , a declarat dupa calificarea ardelenilor in Cupa Romaniei ca isi doreste eventul si o prefera in finala pe Gloria Buzau .

"Inainte de a lua Cupa imi doresc sa castigam titlul. Vreau eventul, pentru ca putem realiza acest lucru. Echipa este intr-o revenire de forma si de turatie. Nu am avut emotii. Ne-am indeplinit obiectivul si, desi suntem de 6 ani im fotbal, performanta pe care am realizat-o este buna", a declarat Muresan, miercuri, dupa mecuiul Dacia Mioveni -CFR Cluj, scor 0-3, din semifinalele Cupei Romaniei, dand totodata asigurari ca nu exista jocuri de culise in acesta competitie.

"Mi-ar placea sa jucam finla cu Steluta (n.r. Gloria Buzau), iar in campionat, daca s-ar putea sa retrogradeze cinci echipe, trei sa fie stelute", a mai adaugat Iuliu Muresan.

Oficialul lui CFR nu a ezitat sa ii ironizeze din nou pe rivalii de la Steaua, precum si pe cei de la Mioveni. "Vom sarbatori aceasta victorie la acel restaurant, stiti voi cum ii zice, 'Doi fazani' (n.r. Doi cocosi) si o sa mergem sa mancam pipote", a spus Muresan, referitor la presupusa intalnire de la 'Doi cocosi' dintre si Sorin Cartu , dinaintea meciului Steaua-Dacia Mioveni.

Cluj s-a calificat, miercuri, pentru prima data in istoria sa in finala Cupei Romaniei, dupa ce a invins in semifinale formatia Dacia Mioveni, scor 3-0, iar in ultimul act al competitiei va intalni castigatoarea dintre Gloria Buzau si Unirea Urziceni.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea