Social

Iuliu Muresan: Steaua are prima sansa la titlu

Iuliu Muresan : Steaua are prima sansa la titluPresedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat joi, dupa meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-1, in urma caruia ardelenii au cedat primul loc in clasament dupa aproape opt luni, ca jocul formatiei din Gruia sufera, iar acest lucru o poate costa titlul, informeaza NewsIn.

"Sunt dezamagit de jocul echipei, e normal sa fiu asa. In retur, exceptand doua meciuri, cu Steaua si Dinamo , nu am jucat bine. Nu pot sa explic ce se intampla cu CFR, dar sunt cauze minore, nu majore. Jocul sufera, din pacate nu putem sa construim ca in primele 19 etape si sa acumulam puncte.

CFR este in cadere libera. Steaua a luat un avans de doua puncte , suntem in lupta in continuare, dar Steaua are prima sansa, trebuie sa recunoastem", a spus Muresan.

In urma rezultatului de egalitate dintre Unirea Urziceni si CFR Cluj, scor 1-1, coroborat cu victoria Stelei in fata Gloriei Bistrita, scor 3-1, CFR Cluj a cedat primul loc in fata ros-albastrilor dupa aproape opt luni. In acest moment, ierarhia la varf a Ligii I arata astfel: 1. Steaua 62p, 2. CFR 60p, 3. Rapid 52p.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea