Social

#renocare casa # voiaj munte #vacanta

Iti renovezi casa in aceasta vara? Ai sansa sa castigi o vacanta!

In 2022, MAM Bricolaj aniverseaza 11 ani de la deschiderea primului magazin si pune la bataie 11 sejururi la munte odata cu debutul vacantei mari. Premiile se acorda saptamanal printr-o tragere la sorti la care pot participa clientii care au facut achizitii de minim 250 de lei in magazinele fizice MAM Bricolaj.

 

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj este preocupat de confortul clientilor sai nu numai la domiciliu, dar si in vacanta. Astfel, in perioada 13 iunie – 28 august, retailer-ul desfasoara campania „MAMrelaxat” prin care va darui saptamanal o vacanta la munte unui client norocos. Pachetele turistice cadou includ cazare pentru trei nopti la Family Hotel Arnica*** Moieciu si demipensiune pentru o familie (2 adulti + 2 copii).

Premiul se acorda prin tragere la sorti, iar la campanie pot participa, prin intermediul unui talon dedicat, clientii care au facut cumparaturi de minim 250 de lei in magazinele fizice MAM Bricolaj in decursul unei saptamani. Inscrierile la tombola se fac de luni pana duminica, urmand ca taloanele introduse in urnele celor trei magazine MAM Bricolaj – Morarilor, Ghencea si Luica – sa fie puse laolalta pentru extragerea de la inceputul saptamanii urmatoare.

„Din cauza situatiei economice dificile, vedem tot mai des cazuri in care clientii nostri au trebuit sa aleaga intre a-si renova casa si a petrece cateva zile de relaxare intr-o destinatie turistica. Intr-o majoritate covarsitoare, au ales sa-si cheltuiasca economiile pe proiecte de amenajare a domiciliului, amanand calatoriile de placere. Astfel, am hotarat sa le oferim clientilor nostri o sansa la petrecerea unui concediu de trei stele impreuna cu familia, cateva zile de relaxare in care sa-si reincarce bateriile si sa-si improspateze ideile pentru tot ceea ce si-au propus sa imbunatateasca acasa”, a declarat Ioana Gavan, director de marketing MAM Bricolaj.

Aflat intr-o zona superba, cu o panorama deosebita spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Family Hotel Arnica*** Moieciu ofera o multime de facilitati pentru familii: tiroliana, loc de joaca pentru copii, sala de biliard, ping-pong si hochei de masa, posibilitatea de a organiza trasee montane. Este locul ideal pentru relaxare in cuplu sau alaturi de copii.

Castigatorii din campania „MAMrelaxat” vor stabili perioada sejurului impreuna cu reprezentantii unitatii de cazare, in functie de disponibilitati. Pachetul turistic poate fi exercitat pana la data de 20 decembrie 2022.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea