Social

#italia restrictii #italia coronavirus

Italia reimpune carantina de 14 zile pentru Romania si Bulgaria

Ministrul Sanatatii italian, Roberto Speranza, a anuntat vineri ca a semnat un ordin care instituie carantina pentru persoanele care au călătorit în România şi Bulgaria în ultimele 14 zile, decizie menită să prevină creşterea numărului de cazuri de COVID-19 importate, transmit agenţiile Reuters şi DPA.

''Tocmai am semnat un nou decret care dispune carantina pentru cetăţenii care în cele 14 zile precedente au fost în România şi Bulgaria'', a precizat într-o declaraţie Roberto Speranza, scrie agerpres.ro.

''Virusul nu este înfrânt şi continuă să circule. Din acest motiv trebuie să fim în continuare precauţi'', a explicat ministrul italian într-o postare pe Facebook.Este pentru prima dată de la redeschiderea frontierelor sale pentru cetăţenii străini, pe 3 iunie, când Italia decide să aplice regula carantinei pentru persoanele venite dintr-o altă ţară a Uniunii Europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea