Social

#plan israel #razboi nou #fasia gaza

Israelul nu planuieste un nou razboi in Fasia Gaza

Ehud Barak, ministrul Apararii din Israel, a declarat, luni, ca tara sa nu va lansa o noua operatiune de atac in Fasia Gaza. Oficialul israelian a facut aceasta declaratie dupa ce aviatia Israelului a lansat un atac asupra Fasiei Gaza, in cursul zilei de duminica, informeaza Reuters.

"Intentia noastra nu este sa pornim o noua actiune ofensiva. Am spus ca va fi doar o replica a atacului Hamas si asta a fost raidul de duminica", a declarat Barak. Declaratia sa contrazice afirmatiile ministrului de Externe, Tzipi Livni , conform careia Israelul ar putea lansa o noua ofensiva in Gaza.

Ambii oficiali israelieni vor candida pentru postul de premier al Israelului, pe data de 10 februarie . Bombardarea tunelurilor de la granita cu Egipt, de duminica, a fost una dintre cele mai puternice replici israeliene de la incetarea focului din 18 ianuarie. Reprezentantii armatei israeliene au declarat ca atacul nu s-a soldat cu victime. Actualul premier israelian, Ehud Olmert , a declarat ca raspunsul aviatiei israeliene a fost disproportionat, in raport cu atacul Hamas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea