Social

#blocada #israel #gaza

Israelul este gata sa relaxeze blocada din Gaza

Oficialii israelieni si-au dat acordul de principiu pentru a permite trecerea ajutoarelor umanitare pentru populatia din Gaza pe teritoriul lor.

Indulcirea regulilor stricte pe care Israelul le-a impus in domeniul tranzitarii catre Gaza nu satisface insa decat organizatiile neguvernamentale furnizoare de ajutoare umanitare, informeaza The Telegraph.

Turcia, direct implicata in incidentul soldat cu noua morti de la bordul navei Mavi Marmara, este nemultumita si considera ca aceasta nu este decat o tactica prin care sa se treaca sub tacere circumstantele producerii llui, iar israelul nu va da niciodata socoteala cu adevarat pentru actiunile sale.

Oficialii de la Tel Aviv neaga orice legatura intre reactia comunitatii internationale fata de raidul asupra navelor cu ajutoare si bunavointa de care intentioneaza sa dea dovada de-acum inainte reflectata in masurile luate pentru a nu permite comunicarea intre Gaza si exterior, arata cotidianul britanic.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea