Social

#israel armistitiu gaza

Israelul a anuntat un armistitiu in Gaza

Cabinetul de securitate israelian a adoptat sambata o rezolutie in favoarea unei incetari unilaterale a focului in Gaza. Premierul israelian Ehud Olmert a anuntat de la Tel Aviv incetarea unilaterala a ofensivei din Gaza, dupa reuniunea Cabinetului de securitate de sambata seara.

Sambata noapte, incepand cu ora 2 (ora Romaniei), va inceta operatiunea militara a Israelului in Gaza. "Obiectivele noastre au fost atinse. Hamas a fost lovit, infrastructura sa a fost distrusa in mare parte. (...) Specialistii nostri ne spun ca puterea Hamas de a lansa atacuri este serios afectata", a precizat Olmert. Premierul de la Tel Aviv crede ca Guvernul sau a luat deciziile corecte si ca operatiunea militara din Gaza a fost " inteligent construita" si bazata pe informatii precise.

Olmert si-a exprimat recunostinta pentru cei "care au murit in numele idealurilor israleline" si este convins ca s-a dovedit din nou "forta Israelului impotriva celor care il ameninta" si ca " armata israeliana a aratat ca e gata sa se sacrifice". Olmert a precizat ca daca Hamas va continua sa atace teritoriul israelian, atunci armata va riposta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea