Social

#locuinte #constructie case #Build the Wesley Way! #familii sarace

Irlandezii construiesc case pentru romanii saraci in timp-record

Peste 200 de tineri irlandezi vor participa la "Build the Wesley Way!", un program initiat in Romania pentru constructia a zece case pentru cateva familii sarace din localitatea Beius. Aceste proiect este unic in Romania si isi propune ridicarea locuintelor intr-un timp-record, doar cinci zile.

Tinerii irlandezi care participa la acest program au varste cuprinse intre 16 si 18 ani si sunt insotiti de profesorii lor de la Colegiul Wesley din Irlanda.

"Aceasta este o lume complet diferita fata de cea in care traim noi. Este o experienta uimitoare sa venim aici si sa vedem cum este viata si sa invatam despre toti cei de aici", a declarat unul dintre participanti

Acest parteneriat dintre Colegiul Wesley din Irlanda si Habitat for Humanity din Beius a fost initiat inca din anul 2003.

"De zece ani, in fiecare an, am avut voluntari de la ei si am construit cel putin o casa in fiecare an. Atunci am dorit sa marcam acest eveniment prin aniversarea acestor ani construind zece locuinte", a declarat Emil Popa, organizatorul evenimentului.

Sursa foto: habitatireland.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea