Social

#reduceri # campanie reduceri #iris titan shopping center

Iris Titan Shopping Center da startul campaniei de reduceri speciale „SALE”

Iris Titan Shopping Center organizeaza incepand cu 18 iulie si pana pe 28 iulie 2013, campania „Sale”, dedicata celor mai mari reduceri ale sezonului. Activitatile pregatite sunt menite sa ii bucure pe toti clientii, de la cei mici pana la cei mari.

In perioada 18-28 iulie magazinele centrului comercial oferta discount-uri suplimentare fata de cele deja existente, iar activitatile ce urmeaza a fi organizate sunt menite a crea un spatiu in care clientii se vor relaxa si se vor bucura de momente inedite.

In primul weekend al campaniei, in 20 iulie, va avea loc noaptea speciala a celor mai mari reduceri, incepand cu ora 20:00. Programul centrului comercial va fi prelungit pana la ora 24:00, pentru ca toti cei prezenti sa se poata bucura din plin de eveniment. Clientii vor putea participa la concursul cu premii instant „Traseul cu Surprize” si pot castiga unul din cele peste 100 de premii instant sau o reducere de pana la 100% la un aparat de aer conditionat. Premiile sunt oferite de centrul comercial, magazine si de partenerul Rainbowl.

Scoala de vara, un alt eveniment remarcabil in aceasta campanie, ii asteapta zilnic pe copii in perioada 23-26 iulie, sa invete lucruri interesante din domeniile moda, teatru si arta creativa. Inscrierile se fac in centrul comercial, la primul atelier din 23 iulie. Atelierele se vor desfasura pe mai multe grupe de varsta, in functie de dificultatea fiecarei teme.

Iris Titan lanseaza invitatia de participare la crearea unei impresionante rochii de 4,5 m inaltime! Cei care doresc sa participe sunt asteptati in perioada 24 -26 iulie sa doneze unul sau mai multe materiale, obiecte vestimentare care pot sa ii faca mandri de participarea la design-ul aceastei rochii unice! Acestia sunt asteptati alaturi de artisti la show-ul ce va avea loc in perioada 27-28 iulie si daca piesa adusa de ei se regaseste printre cele care compun rochia, vor fi rasplatiti cu premii surpriza de Iris Titan!

Mai multe detalii in centrul comercial si pe iristitan.ro.

Recicleaza si creeaza

Iris Titan construieste in aceasta vara impreuna cu clientii sai fideli o rochie imensa! Toti cei care in perioada 24-26 iulie doneaza un articol vestimentar, vor avea sansa sa fie rasplatiti pe masura.

Cei care accepta provocarea si vin pe 27 si 28 iulie sa ia parte la show-ul LIVE, vor vedea cum impresionanta rochie va prinde viata sub ochii clientilor. Designeri talentati isi aduna priceperea pentru ca rezultatul sa fie surprinzator! Participantii ale caror obiecte vestimentare se vor regasi in rochie, vor fi premiati de Iris Titan!

Rochia va licitata, iar fondurile colectate vor fi redirectionate catre o institutie sociala din sectorul 3.

Asadar, deschidem portile tuturor celor care vor sa fie parte a unui proiect de creatie initiat de Iris Titan SHOPPING CENTER, ce urmeaza a avea un scop final umanitar!

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan Shopping Center, inaugurat in anul 2008, este destinatia de shopping unde iti bifezi toata lista de cumparaturi, intr-un mod simplu si eficient, fiind primul centru comercial din Bucuresti care si-a schimbat infatisarea si a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorintele clientilor si dispune in prezent de peste 2.000 de locuri de parcare in interior si exterior, precum si o linie de transport gratuita.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizeaza servicii specializate de management de centre comerciale si de retail real estate.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informatii suplimentare Oasis Shopping Center Services, va rugam contactati:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea