Social

#ipp publicare cheltuieli #ipp activitate deputati

IPP cere publicarea cheltuielilor publice pentru activitatea deputatilor

Institutul pentru Politici Publice ( IPP ) anunta ca va monitoriza activitatea parlamentarilor si ca va urmari, in principal, trei aspecte pe care le considera "vitale" pentru cresterea transparentei si increderii populatiei in Parlament.

Astfel, IPP solicita publicarea, in fiecare luna, din oficiu si defalcat pentru fiecare deputat, a tuturor cheltuielilor publice pentru activitatea parlamentarilor, informeaza NewsIn.

Informatiile cerute tin de cheltuielile pentru indemnizatie, toate tipurile de diurna , suma forfetara , cheltuieli de deplasare in actiuni din insarcinarea Camerei, cheltuieli de deplasare in strainatate, cazarea in Bucuresti a deputatilor fara domiciliu in Capitala (inclusiv a celor din jud. Ilfov), telefonul mobil.

Totodata, o alta solicitare se refera la inlocuirea listei de prezenta cu monitorizarea prezentei prin cartele magnetice individuale folosite la vot si aplicarea de sanctiuni pentru absenti . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea