Social

#viata marte #viata pe pamant #ipoteza viata pe Pamant #elemente viata

Ipoteza uimitoare asupra aparitiei vietii pe Terra

Stiinta inainteaza cu pazi repezi in fiecare zi, aducand noutati din ce in ce mai surprinzatoare. Potrivit unui studiu recent, se pare ca viata de pe Pamant a venit, de fapt, de pe Marte.

Un chimist american sustine ca elementele principale care au dus la aparitia vietii pe Terra se gasesc doar pe Planeta Rosie.

Astfel, chimistul Steve Benner, de la Institutul de Stiinta si Tehnologie din Gheinzvil, Statele Unite ale Americii, afirma ca, pentru formarea moleculelor organismelor vii, au fost esentiale doua elemente: borul si molibdenul.

Potrivit cercetatorului, aceste elemente nu se gaseau insa, acum trei miliarde ani, pe Pamant, ci doar pe Marte. Chimistul american sustine, de asemenea, ca aceste elemente au fost transportate pe Pamant de meteoriti si astfel a inceput procesul de creare a vietii pe Terra.

Desi aceasta teorie a mai fost enuntata si in trecut, chimistul Steve Benner sustine ca studiul sau chiar demonstreaza aceasta ipoteza.

Sursa foto: onflash.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea