Social

Iordachioaie se simte vinovat de moartea Laurei

Cantaretul adrian daminescu spune ca disparitia Laurei Stoica a declansat tragedii personale. Interpretul Daniel Iordachioaie se simte vinovat de moartea Laurei, care l-a inlocuit in spectacolul de la Urziceni.


Imediat dupa aflarea cumplitei vesti, s-au auzit voci care spuneau ca Laura a murit in locul altcuiva. teatrul de revista din Ploiesti, unde cei doi cantareti erau colegi, a trimis-o pe Laura Stoica la spectacolul de la Urziceni, dupa ce Daniel Iordachioaie, cel care initial trebuia sa sustina spectacolul, a anuntat ca nu poate ajunge. Adrian Daminescu, prieten apropiat al Laurei ne-a spus ca a insistat ca Iordachioaie sa mearga la o emisiune televizata unde era comentat accidentul pentru a-l scapa de sentimentul de vinovatie. Lucru care s-a si intamplat luni seara la OTV.



SI-A CRESCUT FRATII

Faptul ca Laura Stoica nu a avut o situatie financiara buna a fost luat in discutie din clipa in care s-a pus problema strangerii banilor necesari pentru inmormantare. "Laura era saraca pentru ca daruia tot ce avea. Nu suporta sa vada oameni nefericiti in jurul ei. A fost omul care a daruit tot", ne-a declarat Daminescu, Cantareata isi ajuta financiar mama si fratii mai mici, de care a avut grija din adolescenta, dupa divortul parintilor.



CHETA PENTRU ALBUM

Albumul, pe care Laura incerca sa-l termine in cateva luni, nu a fost adjudecat de nici o casa de productie. Adrian Daminescu ne-a declarat ca va lupta ca promovarea acestui album sa fie asa cum Laura Stoica ar fi meritat. Cantaretul mai spune ca este posibil ca acest proiect sa fie finantat printr-o cheta, asa cum au fost suportate si cheltuielile de inmormantare ale Laurei Stoica si a lui Cristian Margescu. "Exista inregistrari din care se pot face remixuri 100 de ani de aici incolo. Muzica Laurei nu are voie sa moara", ne-a declarat cantaretul.



OPRITI-VA DIN PLANS!

Adrian Daminescu ii roaga pe toti cei care spun ca au iubit-o pe Laura Stoica "sa se opreasca din plans si sa inceapa sa ii asculte muzica". Cantaretul spune ca publicul trebuie sa sufere si sa planga alaturi de artist, atat timp cat acesta este in viata. Dupa aceea trebuie sa-l pastreze in memorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea