Social

Ionut Lutu a semnat cu o formatie din Kazahstan

Fotbalistul a semnat, luni, cu formatia de prima liga Zhetysu Taldykorgan, din Kazahstan , pentru care va juca in urmatorii doi ani si va incasa 180.000 de dolari pe sezon, informeaza NewsIn.

Lutu va putea avea si o serie de bonusuri financiare. Astfel, in functie de aportul pe care il va avea si de performantele echipei, castigurile sale pot ajunge la 500.000 de dolari.

"Imi pare rau ca a trebuit sa parasesc Craiova, este orasul in care ma simt cel mai bine si echipa la care m-am simtit extrem de iubit. Am o varsta si trebuie sa ma gandesc si la partea financiara, iar in Kazahstan se castiga foarte bine", a declarat, luni, pentru NewsIn, Ionut Lutu .

Echipa Zhetysu Taldykorgan este pe locul al patrulea in clasament, cu patru etape inaintea finalului turului. Jucatorul oltean va evolua incepand din retur la noua sa formatie, dar va putea debuta mai devreme, pe data de 28 iunie, in meciul din Cupa Intertoto cu echipa maghiara Fehervar.

Ionut Lutu a mai evoluat in Kazahstan si 2006, cand a jucat la formatia Kairat Almaty. De-a lungul carierei, Lutu a jucat la numeroase echipe, printre care FC National, Galatasaray Istanbul , Steaua, Samsung Blue Wings , Rapid si Apollon Limassol.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea