Social

#ionut bazac concedieri #ibazac concedieri spitale

Ionut Bazac: Nu se va reduce personalul din Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Ionut Bazac , a precizat, sambata, la Sinaia, ca personalul din Ministerul Sanatatii nu va fi redus, pentru mentinerea acestuia fiind reduse orele suplimentare si sporurile.

Ionut Bazac a subliniat ca Guvernul nu a emis o ordonanta privind reducerea cu 20% a personalului bugetar, ci o ordonanta referitoare la diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu personalul bugetar, informeaza Agerpres. El a precizat ca atunci cand exista discutii referitoare la personalul bugetar, in aceasta categorie nu intra personalul din spitale si din cabinetele medicale.

"In Ministerul Sanatatii se vor reduce orele suplimentare, sporurile, astfel incat sa mentinem personalul si sa ne incadram in ceea ce Guvernul a decis", a spus Ionut Bazac. In ceea ce priveste costurile de personal, el a atras atentia ca trebuie reconsiderate o serie de programe care este necesar sa fie continuate, subliniind ca personalul din sistemul sanitar este foarte important pentru cetateni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea