Social

Ionesco in engleza la Teatrul de Comedie

Ambasadorul Marii Britanii, Robin Barnett, al Irlandei, Pádraic Cradock, si cel al Belgiei, Philippe Roland, vor participa, duminica, la deschiderea oficiala a sectiunii internationale a Festivalului Comediei Romanesti.

Ajuns la a VI-a editie festivalul este impartit in acest an in doua sectiuni (nationala si internationala) care au loc in perioade diferite. Trei spectacole dupa piese de Eugène Ionesco si un spectacol cu o piesa a lui Matei visniec alcatuiesc sectiunea internationala care se defatoara in perioada 6-8 aprilie.

Cantareata cheala , in regia lui Niall Henry, o productie a companiei irlandeze Blue Raincoat deschide manifestarea organizata de Teatrul de Comedie . Luni, aceasi companie prezinta Scaunele la Sala Mare, iar mai tarziu, la Sala Studio, Icarus Theatre Collective din Londra joaca Lectia, in regia lui Max Lewendel.

Cel de-al patrulea spectacol apartine regizorului francez Charles Lee, care a montat Batranul clown cu inima fugara de Matei Visniec . Inaintea spectacolului dramaturgul roman isi va prezenta si volumul de teatru scurt "Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu", recent aparut la editura Paralela 45 . Sectiunea nationala a festivalului va avea loc in perioada 18-24 mai.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea