Social

Ionel Ganea marcheaza din nou pentru Wolves

Atacantul roman Ionel Ganea a marcat singurul gol al formatiei Wolverhampton Wanderers, invinsa cu scorul de 4-1, in deplasare, de Leeds United, in etapa a 25-a a campionatului englez de fotbal. Gazdele au deschis scorul prin Alan Smith (14), dar peste numai 7 minute Ganea a egalat pentru Wolves, dupa o pasa a lui Carl Cort, cu un voleu de la 20 de metri. Leeds a luat din nou avantaj inainte de pauza, in min. 41, prin Dominic Matteo, dupa care James Milner (62) si Mark Viduka (90) au marit diferenta, in fata a 36.867 spectatori.

Ganea este la al doilea gol (consecutiv) in campionat, in 6 meciuri disputate, el mai jucand alte trei partide in Cupa Angliei (un gol marcat).
Arsenal Londra , liderul clasamentului, a invins cu scorul de 2-0, pe Southampton, prin dubla atacantului francez Thierry Henry (31, 90). Cu prima sa reusita, Henry a ajuns la cifra de 100 de goluri marcate in Premier League .

In alt meci, Leicester City si Bolton Wanderers au terminat la egalitate, 1-1, pentru gazde marcand Les Ferdinand (16), iar pentru oaspeti portarul Ian Walker (33, autogol).

Miercuri sunt programate celelalte meciuri, intre care si Portsmouth - Chelsea.

In clasament, pe primul loc se afla Arsenal, cu 61 puncte (25 jocuri), urmata de Manchester United, 56 p (24 j), Chelsea, 52 p (24 j), Newcastle United , 37 p (24 j), etc. Wolverhampton Wanderers este ultima (20), cu 20 de puncte din 25 de jocuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea