Social

Ion Iliescu, prezent in campanie la Calarasi

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, pare neobosit in aceasta campanie electorala. Sambata, 10 mai, a fost randul pesedistilor din Calarasi de a primi vizita fostului presedinte al Romaniei, care a fost prezent pe ruta Oltenita-Calarasi. Dupa o intalnire cu oltenitenii, Ion Iliescu s-a indreptat spre municipiul Calarasi, in drumul sau oprindu-se aproape in fiecare localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii.

Ajuns in municipiu, Ion Iliescu a facut o baie de multime in piata Big, dupa care sustinut o conferinta de presa la care au participat cei doi principali candidati ai PSD Calarasi, Marian Dragan-candidat pentru postul de presedinte al consiliului judetean si Nicolae Tifrea-candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Calarasi, dar si presedintele Organizatiei judetene PSD, senatorul Doru Ioan Taracila .

Parlamentarul, in deschiderea conferintei de presa, i-a facut un scurt rezumat lui Ion Iliescu a ultimilor patru ani de opozitie ai social-democratilor din judet, vorbind despre " prigoana primarilor pesedisti" a actualei guvernari, dar si despre perioada de "teroare" prin care au trecut cei din conducerile institutilor deconcentrate dupa inlaturarea lor din functii. (continuarea in Observatorul de Calarasi)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Observatorul de Calarasi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea