Social

Ion Iliescu mai are diplome de dat

La Primaria Iasi continua sa soseasca distinctii acordate de fostul presedinte al Romaniei.

Functionarii Primariei Iasi s-au trezit zilele trecute cu patru decoratii si diplome purtind semnatura fostului presedinte Ion Iliescu. Distinctiile au fost emise in urma cu doi ani si sint destinate unor sportivi : antrenorii de lupte libere Valeriu Tuchel si Mircea Bidiu, precum si luptatorii Emil Gutu si Gavril Tiganas.

In mod normal, astfel de decoratii se inmineaza intr-un cadru festiv, in plenul Consiliului Local. Autoritatile locale iesene au insa o problema privind legalitatea unei ceremonii de acest fel, pentru ca autoritatea emitenta este fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu. Viceprimarul Iasiului, Constantin Adascalitei, a declarat ca, dupa Paste, se va intruni Comisia de Sport a Consiliului Local, care va lua o decizie in acest caz.

Nu este prima data cind la Iasi sosesc, cu mare intirziere, decoratii emise de fostul presedinte Ion Iliescu. Anul trecut, la Directia Agricola Iasi au ajuns alte doua distinctii semnate de fostul presedinte, Serviciul credincios si Medalia nationala pentru merit. Distinctiile au fost acordate unui economist si unui tehnician horticol, pentru meritele lor in dezvoltare agrara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea