Social

#germania #alianta #sua #psd #pnl #adolf hitler #urss #ion iliescu # usl

Ion Iliescu compara alianta PSD-PNL cu cea dintre SUA si URSS impotriva Germaniei hitleriste

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat, joi, la Ploiesti, ca alianta PSD si PNL este similara cu cea dintre SUA si URSS impotriva Germaniei conduse de Adolf Hitler .

Iliescu sustine ca desi exista diferente ideologice intre cele doua formatiuni politice, ele nu reprezinta un impediment pentru Uniunea Social Liberala .

“Multi puneau la indoiala, spuneau cum se poate uni un partid liberal cu un partid social-democrat, ca sunt incompatibilitati de ordin ideologic. Ei si? In Al Doilea Razboi Mondial Statele Unite au mers impreuna cu Uniunea Sovietica impotriva Germaniei hitleriste. Deci un comandament si un interes comun pentru situatia generala a dus pana si la asa ceva. Deci nu sunt incompatibilitati, fiecare pastrandu-si absolut identitatea sa", a declarat Ion Iliescu.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca actiunile lui Traian Basescu in ceea ce priveste eventuala schimbare din functie a premierului Emil Boc nu sunt altceva decat  "o diversiune" prin care se incearca distragerea atentiei de la alte probleme.

Intrebat de reporteri ce parere are despre relatia pe care Traian Basescu o are in prezent cu PDL, Ion Iliescu a raspuns ca acesta “nu tine seama de prevederile constitutionale si de atributiunile care ii revin sefului statului".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea