Social

Ion Iliescu, atletul lui Dumnezeu

Fostul presedinte pare de-a dreptul patruns de evlavie.

Pe adresele redactiilor a ajuns ieri un mesaj de la liderul PSD-ist. Un mesaj de Paste, scris intr-o nota ce ne indica un Ion Iliescu mai pios si mai smerit decit niciodata.

Fostul presedinte, liber-cugetatorul din anii 90, pare sa se fi schimbat radical. Mesajul pe care Invierea Domnului ni-l transmite este unul de speranta, salvare si impacare , este simbolul etern al pacii, ne transmite Ion Iliescu, care precizeaza imediat ca mesajul lui Iisus este extrem de actual mai ales pentru cei cu credinta de stinga.

Fostul ateu ne da chiar si citate din intemeietorul religiei crestine, Hristos cel inviat, semn ca a citit si Biblia: Ce-i va folosi omului daca va cuceri Pamintul, iar sufletul sau si-l va pierde?. Evident, Iliescu nu scapa prilejul de a face putina politica in mesajul sau pascal: Stim si vedem zilnic cum politica desparte, mai grav decit atit, dezbina, atunci cind nu e facuta cu buna-credinta si respect fata de oameni. Sa uitam in aceste zile tot ceea ce ne desparte. In final, Iliescu ne ureaza, in avans, Hristos a inviat!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea