Social

#ion iliescu #zguduit #moarte #mineri #petrila #declin

Ion Iliescu: Am fost zguduit de moartea minerilor de la Petrila

Ion Iliescu a fost " zguduit " cand a aflat ca doi dintre minerii care au murit sambata intr-o galerie miniera din Petrila participasera cu o zi inainte la intalnirea pe care a organizat-o el in acest oras.

Presedintele de onoare al PSD a precizat pe blogul lui ca moartea celor 12 mineri "este o mare durere si nimic nu poate micsora suferintele celor apropiati". Ion Iliescu precizeaza ca aceasta tragedie reaminteste de "riscurile activitatii miniere in subteran. "

In urma acestui incident vor fi necesare noi masuri pentru cresterea gradului de siguranta prin solutii tehnice si imbunatatirea dotarii minelor mentinute in functiune", mai precizeaza el. Social democratul este de parere ca disparitia locurilor de munca prin inchiderea unor mine si limitarea productiei celor in functiune, a agravat starea de saracie in care traiesc oamenii din aceasta zona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea