Social

#iliescu atacat luni #cimitirul eroilor capitala #manifestare victime revolutie #liescu atacat monede

Ion Iliescu, agresat din nou la manifestarile dedicate Revolutiei din 1989

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu , a fost agresat din nou, luni dimineata, la manifestarile dedicate eroilor Revolutiei din 1989, de data aceasta din Piata Revolutiei.

Potrivit primelor informatii, Iliescu ar fi fost trantit la pamant de un barbat in varsta de 78 de ani, insa s-a dovedit ca barbatul a aruncat cu oua in Ion Iliescu. Dupa ce l-a atacat pe fostul sef de stat, barbatul a strigat ca este veteran de razboi si l-a acuzat pe Iliescu de moartea copiilor sai la Revolutia din 1989 .

Vizibil iritat de incidentul de luni dimineata si murdar pe palton, Ion Iliescu a spus ca barbatul care l-a atacat este "dezaxat", in ciuda traumei umane suferite: i-au murit copiii la Revolutie. "Sunt dezaxati", a declarat Iliescu.

"Ce sa mai comentez? Din asemenea oameni faceti eveniment? Trebuie tratati asa cum merita", a spus apoi jurnalistilor prezenti in Piata Revolutiei. Ulterior, contactat telefonic de Realitatea TV, fostul sef al statului a mai declarat ca acest tip de oameni rebuie tratat cu indiferenta .

"Refuz sa comentez intr-un fel actele celor dezaxti, care nu inteleg actul pe care l-a savarsit poporul roman spre a deschide drumul spre democratiei", a cometat Iliescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea