Social

#frf #ion craciunescu #mircea sandu #distinctii

Ion Craciunescu a refuzat distinctia acordata de Mircea Sandu

Ion Craciunescu i-a intors spatele lui Mircea Sandu. Marele arbitru international roman a refuzat astazi sa primeasca din mainile lui Mircea Sandu distinctia oferita de Federatia Romana de Fotbal.

Gestul lui Ion Craciunescu a fost motivat de acesta prin faptul ca nu poate primi un titlu din mainile omului care i-a ingradit prezenta in competitiile interne si internationale, pe post de observator.

Conform Realitatea TV, Ion Craciunescu a venit la Adunarea Generala a Federatiei, insa atunci cand trebuia sa primeasca Ordinul de Merit in gradul Rubin, a parasit sala, spunand ca nu poate primi acest titlu “din mainile lui Mircea Sandu”. El a adaugat faptul ca nu ar fi venit la ceremonie daca ar stiut ce se pregateste, insa cum fusese invitat la o festivitate FRF, nu a putut refuza invitatia.

Intalnirea de astazi a fost o parte dintre manifestarile destinate sarbatoririi a 100 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de Fotbal. Cu aceasta ocazie FRF a acordat, potrivit Realitatea TV, doua tipuri de distinctii : Ordinul de Merit in gradul Diamant si Ordinul de Merit in grad Rubin.

Ordinul de Merit in gradul Diamant a fost acordat, printre altii, lui Balaci, Andone, Boloni, Camataru, Danciulescu, Dobrin, Dumitrache, Hagi, Lacatus, Filipescu, Galca, Ilie Oana, Oblemenco, Sabau, Rednic, Rat, Gheorghe Popescu, Dumitru Dragomir, Ionut Lupescu, Mircea Sandu.

Ordinul de Merit in grad Rubin a fost primit, printre altii, de Dembrovschi, Prunea, Rainea, Augustus Constantin, Alexandru Tudor , Alexandru Deaconu , Sorin Cartu si Rica Raducanu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea