Social

#stare de alerta #coronavirus #pandemie #romania #klaus iohannis # prelungire stare de alerta

Iohannis: Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Aceasta masura nu duce la restrictii noi, insa nici nu vor fi luate alte masuri de relaxare.

Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si astazi peste 600 de persoane care au fost detectate cu Covid-19. Este mult, foarte mult. In acest context, dragi romani, vreau sa va spun trei lucruri: protejati-va, protejati-va si ii protejati si pe altii! Purtatul mastii, pastrarea distantei sunt metode sigure pentru a opri raspandirea acestei epidemii. Respectati normele! In conditiile in care numarul bolnavilor creste, este evident ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare”, a spus seful statului.

“Nu se prevede acum introducerea de noi restrictii, cum, din pacate, nu poate fi vorba de a introduce noi relaxari”, a subliniat Iohannis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea