Social

Ioana Basescu a slabit 15 kilograme

Fiica cea mare a presedintelui nu a pierdut ocazia sa participe la lansarea unui local care ar putea sa-i fie un concurent serios. Nu de alta, dar "Christian cafe" vrea sa lanseze conceptul de "wine and cigar bar", in Romania, iar sotia lui Bodo, solistul trupei Proconsul, este patroana unui magazin de trabucuri. Ioana Basescu , venita la eveniment fara sot, a facut capetele invitatilor sa se intoarca dupa ea gratie celor 15 kilograme de care a scapat in ultima vreme cu ajutorul unui diete supravegheate atent de un nutritionist si a orelor petrecute la sala de sport.

Anii '30 la putere

Petrecerea s-a desfasurat intr-o atmosfera a anilor '30, iar muzica interpretata live de Alexandra Ungureanu i-a ajutat pe invitati sa intre in spiritul perioadei cu pricina. Traficul din Bucuresti le-a pus probleme vedetelor care au ajuns cu intarziere.

Primul venit a fost Florin Piersic jr , urmat de Ioan Carmazan si de fiul acestuia Deian, Sergiu Nicolaescu , Liza Panait, Gabriel Cotabita , Oana Roman, Nicu Covaci, dar si nelipsitii Irinel Columbeanu, imbracat de data aceasta intr-un costum clasic, si Monica Gabor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea