Social

#ioan rus # victor paul dobre # demisie ioan rus # demisie victor paul dobre # demisie ministru

Ioan Rus si Victor Paul Dobre au demisionat

Ioan Rus, ministrul Adminsitratiei si Internelor, a anuntat, luni, ca si-a depus demisia de onoare din functia pe care o ocupa. Motivul il reprezinta presiunile la care a fost supus in ultimele zile, inclusiv de Traian Basescu si Crin Antonescu. Tot luni, a demisionat si Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administratie.

"Asupra mea si a Ministerului Administratiei si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate aprecieri, nenumatate discutii de catre politicieni romani, incepand cu Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astazi mi-am dat demisia de onoare", a declarat Ioan Rus.

In opinia sa, referendumul a fost organizat "suficient de bine, chiar bine". Rus a mai spus ca se considera un politician "onest, corect".

In ceea ce priveste demisia lui Victor Paul Dobre, ea a avut la baza "motive personale". Dobre a evitat sa comenteze pe marginea acestui subiect, promitand ca va oferi mai multe informatii "altadata".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea