Social

Ioan Rus si negocierile PSD la nivel local

Vicepresedintele PSD, Ioan Rus, liderul “grupului de la Cluj”, sustine ca nu au fost deschise negocieri politice pe plan local. Boss-ul social-democrat caracterizeaza guvernarea ca fiind “cea mai proasta”
Candidat la Primaria Cluj -Napoca in 2004, fostul ministru al Internelor apreciaza ca o noua excludere a PSD dintr-o guvernare locala ar fi un lucru sinucigas pentru “ceilalti”.

PSD Cluj a sustinut fara echivoc candidatura lui Cristian Diaconescu. Au fost si voci, insa, care au sustinut ca este un candidat mult prea “european” pentru un Bucuresti al anului 2008.

Societatea, noi toti mergem inainte cu o viteza mult mai mare decat banuim. Si la Bucuresti, dar si la Cluj, prin Vasile Soporan si Remus Lapusan, am dat candidati europeni. La Bucuresti am dat un candidat european pentru o capitala care, prin ceea ce se afirma, se doreste a fi europeana. Vom vedea daca aceasta capitala va fi europeana in proportie de 40% ori de 60%. Cu siguranta, Cristian Diaconescu este un candidat de nivel european.

Cu siguranta, Remus Lapusan si Vasile Soporan sunt candidati de nivel european. Vom vedea in ce masura societatea vine din urma cu aceeasi viteza cu care au evoluat ei, ca persoane fizice. Uneori, marile idei si marile valori nu aduc voturi instantaneu , dar creeaza emulatii si curente in jurul acestora. (continuarea in Ziua de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea