Social

#adrian nastase #ioan ghise #condamnare adrian nastase

Ioan Ghise, despre condamnarea lui Nastase: Este un moment de referinta in statul de drept

Senatorul PNL Ioan Ghise regreta decizia de condamnare la inchisoare a fostului premier Adrian Nastase in dosarul "Trofeul Calitatii". Senatorul sustine totodata ca aceasta hotarare a ICCJ reprezinta un moment de referinta in statul de drept.

"Pentru persoana lui Adrian Nastase, pe care il cunosc personal de 20 de ani, regret profund decizia. Pentru Romania actuala si viitoare, pentru statul de drept, cred ca este o premiera importanta cu semnificatie fundamentala, in sensul ca un fost premier timp de patru ani, un fost presedinte al Camerei Deputatilor, fost ministru de Externe, la un moment dat posibil presedinte al Romaniei este condamnat" a declarat Ioan Ghise.

"Cred ca este un moment de referinta pentru statul de drept in Romania si, conform principiilor democratiei si statului de drept, este esential sa ne conformam unei sentinte definitive irevocabile a justitiei. Cred ca pe aceste baze se poate fonda un viitor mai bun si cu speranta in democratie si in dezvoltare pentru Romania", a adaugat Ghise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea