Social

#ioan chelaru #alegeri parlamentare #vicepresedinte psd

Ioan Chelaru (PSD): Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 28 octombrie

Senatorul Ioan Chelaru, vicepresedinte al PSD, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca alegerile parlamentare ar putea avea loc in ultima duminica din luna octombrie, respectiv pe 28 octombrie, scrie ziare.com.

Ioan Chelaru spune ca o decizie in acest sens se va lua in functie de raspunsul pe care Curtea Constitutionala il da pe 27 iulie, in legatura cu contestatia PDL impotriva deciziei de a organiza alegerile parlamentare cu 30 de zile mai devreme fata de termen.

"S-a terminat campania la locale, a inceput campania pentru parlamentare. Daca pe 27 iulie Curtea Constitutionala va respinge contestatia PDL, vom declansa procedurile pentru organizarea parlamentarelor in octombrie. In noiembrie vrem sa votam bugetul pe anul viitor. Urmeaza un an economic extrem de greu, am facut promisiuni pe care trebuie sa le onoram", a declarat senatorul PSD.

Sursa foto: ioanchelaru.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea