Social

Ioan Becali: "L-as da pe Petre si la o televiziune"

Ruptura dintre Florentin Petre si Dinamo pare definitiva. Aflat in ultimele sase luni de contract, mijlocasul dinamovist a intrat in dizgratia presedintelui executiv, Giovanni Becali .
Oficialul dinamovist l-a desfiintat pe fotbalistul care a acumulat 18 ani in curtea clubului, precizand ca nu il considera un simbol al echipei alb-rosii. "Florentin Petre este un profesionist al lui Dinamo, nu un simbol al lui Dinamo. Nu este un dinamovist. Un dinamovist care cere mereu bani nu este un dinamovist", a declarat Becali, care vrea sa scape de mijlocasul de 29 de ani cu orice pret. "Daca Florentin Petre are vreo oferta, il lasam oriunde, chiar si la o televiziune. Nu-i vom prelungi contractul, mai are sase luni, daca vrea poate sa plece si in aceasta iarna, liber, sau sta si concureaza pentru un post". Platit cu 150.000 de euro pe an, mijlocasul s-a opus unei micsorari a salariului, atragandu-si astfel mazilirea. Florentin Petre este un produs al centrului de copii si juniori al clubului Dinamo si a evoluat timp de 18 ani la clubul din Stefan cel Mare, cu exceptia returului editiei 1994-1995, cand a fost imprumutat la UT Arad.
Ar putea juca la Steaua
Desi este considerat cel mai reprezentativ jucator dinamovist al ultimului deceniu, Florentin Petre ar putea imbraca tricoul rivalei de moarte, Steaua. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca nici nu ar sta pe ganduri daca ar fi sa-l cumpere pe micutul mijlocas dinamovist. De asemenea, tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, a spus ca echipa sa ar avea nevoie de fotbalisti precum Petre. "Suntem interesati de orice jucator de valoare, iar el este. Il apreciez foarte mult, este un luptator", a spus Olaroiu. Florentin Petre nu a dorit sa comenteze interesul ros-albastrilor, dar nici nu a exclus un eventual transfer al sau in Ghencea. Daca ar ajunge la Steaua, Petre si-ar disputa postul de mijlocas dreapta cu Banel Nicolita . Cum Nicolita nu are o concurenta certa pe acest post, aducerea lui Florentin Petre ar putea constitui o solutie potrivita pentru Steaua.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea