Social

#apetit sexual #sistem invatamant #sex educatie #perversiuni sexuale

Inveti la privat, esti mai obraznic in pat!

Persoanele educate intr-un sistem privat de invatamant sunt mai deschise catre perversiuni sexuale, informeaza un studiu recent, efectuat de Lovehoney.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1.600 de persoane educate in regim privat si de stat in cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie si dezvaluie faptul ca mai bine de jumatate dintre subiectii care au avut acces la invatamant in institutii private au avut experiente sexuale de dominare, iar doua treimi dintre ei au facut sex in locuri publice.

Mai mult de atat, acestia par sa aiba un apetit sexual mult mai ridicat decat tinerii care au frecventat scolile de stat, arata acelasi studiu.

Cu toate astea, paradoxal, nivelul nesigurantei sexuale este mai mare in cazul persoanelor care au fost instruite in scolile private. Expertii asociaza lipsa de siguranta cu faptul ca majoritatea scolilor private sunt de cele mai multe ori divizate in functie de sexul elevilor, astfel ca acestia nu interactioneaza suficient cu persoanele de sex opus.

Studiul a avut drept subiecti persoane cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani, studenti la facultatile particulare sau de stat ale Regatului Unit.

Sursa foto: pinupcartoongirls.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea