Social

#capuse #deratizare #parcuri bucuresti #capuse parc

Invazie de capuse in parcurile bucurestene

Parcurile Capitalei au fost invadate de capuse. Intr-un raport al Comisiei Interminesteriale de Sanatate Publica se atrage atentia ca situatia este critica in Bucuresti si trebuie aplicat urgent un tratament pentru combatarea acestor insecte, scrie evz.ro.

Andrei Leca, directorul 3D, firma responsabila cu dezinsectia si deratizarea in Bucuresti, spune ca degeaba se da cu solutie pentru capuse in parcuri, in conditiile in care cainii maidanezi nu sunt ridicati.

"La prima ploaie se duce solutia si, desi ar muri capusele din iarba, raman cainii care sunt purtatori de asemenea vietati. Nu particip la o asemenea actiune, nu ma voi prezenta la licitatie pana nu se strang cainii", a declarat Leca.

O muscatura de capusa poate duce la paralizie sau poate orbi. "Transmite Boala Lyme (Borrelia), care afecteaza pielea, incheieturile, sistemul nervos si alte sisteme sau organe. Simptomele si gravitatea lor pot varia de la o persoana la alta", a explicat doctorul Bogdan Ion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea