Social

#profesori #manuale scolare #scoala primara #abecedare

Invatamant dupa ureche! Elevii incep scoala fara manuale

Cu doar cateva zile inainte de debutul noului an scolar, cadrele didiactice din invatamantul primar, parintii si elevii de clasa I-a si a II-a nu stiu dupa cemanual sa se orienteze. Autoritatile au decis sa suspende procedura de achizitie a manualelor digitale cerand reevaluarea licitatiei.
Cu doar cateva zile inainte de debutul noului an scolar, cadrele didiactice din invatamantul primar, parintii si elevii de clasa I-a si a II-a nu stiu dupa ce manual sa se orienteze. Autoritatile au decis sa suspende procedura de achizitie a manualelor digitale cerand reevaluarea licitatiei.

Situatia i-a luat prin surprindere pe dascalii care au pus in cui vechiul abecedar in asteptatea manualelor digitale. In acelasi timp, parintii nu au idee daca vor trebui sa cumpere manuale sau sa astepte pana cand situatia se va rezolva.

“Predau de 20 de ani si nu am mai trecut prin asa ceva. Cum sa tin copiii sub control daca nu am dupa ce sa le predau?’, se plange invatatoarea Iuliana Ionescu. Abecedarele electronice selectate in urma licitatiei organizata in aceasta vara au fost contestate de alte 17 firme concurente, nemultumite de criteriile care au stat la baza selectiei.

Ministerul Educatiei nu a avansat deocamdata o varianta de lucru pana la lamurirea acestei situatii.

Sursa foto: monitorulab.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea