Social

#autoaparare #military shop #protectie

Invata sa te aperi cu produse profesioniste

In vremurile in care traim, cu totii avem nevoie de o forma de protectie. Opteaza pentru produse de autoaparare mici si portabile, care sunt foarte usor de folosit. Military Shop Romania iti pune la dispozitie o gama diversificata pentru siguranta ta.
 

Produse de autoaparare
 

Spray-urile de autoaparare cu piper te protejeaza impotriva atacatorilor din ziua de astazi.

Un astfel de produs contine piper Oleoresin Capsicum foarte concentrat, ceea ce inseamna knock-out si pentru cei mai agresivi caini sau infractori. Un spray cu piper este biodegradabil si are o eficienta maxima la o distanta de 1 - 1.5 m. Pretul produselor de acest tip este intre 11.99 si 26.90 lei.

Electrosocul imobilizeaza si neutralizeaza posibilii atacatori, oferindu-ti timpul sa fugi.

Un electrosoc este un aparat de mici dimensiuni, pe care il poti introduce in poseta sau in buzunar. Aparatul creeaza un sunet electric de intimidare care indeparteaza atacatorii si o zdruncinatura care ii opreste pe acestia. Aparatul are o putere de 1.5 milioane volti, constituind o surpriza neplacuta pentru orice atacator. Un astfel de produs costa intre 135.37 si 358.31 lei.

Mai poti opta si pentru alte produse de autoaparare, precum cele pentru aparare impotriva cainilor agresivi, bastoane, genunchiere si cotiere, casti, bete luminoase, veste de protectie, ochelari de protectie etc.

Alege o pereche de ochelari de protectie. Acestia sunt foarte utili pentru orice situatie: soare, praf, zapada, vant etc. Ochelarii ofera protectie UV 400 si prezinta fante de aerisire pentru a preveni aburirea. O pereche de ochelari de protectie costa 85.78 lei.

Daca ti-ai dorit mereu o pereche de casti care etanseaza foarte bine zgomotele, alege castile antizgomot de la Military Shop Romania. Pentru un astfel de produs platesti 49.49 lei. Tot aici gasesti si dopuri pentru urechi, dintr-un cauciuc foarte fin, la pretul de 32.99 lei.
 

Military Shop Romania
 

Military Shop Romania este un magazin online de echipamente si servicii pentru petrecerea timpului liber. Gama de produse este diversificata: echipament militar, cutite si unelte, produse pentru autoaparare, camping, ceasuri, plasme termice, produse airsoft, optica, lanterne, vanatoare, brichete, tricouri, produse si accesorii pentru munte, auto, pescuit etc.

Pe military-shop.ro gasesti produse de marca, ca de exemplu produse semnate Cyber Gun, Boker, Falcon, Kiri, Humvee, Himalaya, Nikon, The Mountain, Pentaflex, Orizo, Sanyo, Sitma, Polar etc.

Pentru a achizitiona produsele de autoaparare, apasa butonul "Adauga la cos" din dreptul fiecarui produs aflat in liste sau in pagina de prezentare pe larg a produsului dorit. Finalizeaza comanda prin butonul "Mergi la casa". Ti se va afisa continutul cosului si ti se va cere confirmarea asupra produselor comandate, cantitatilor si modalitatilor de livrare. Vei fi contactat telefonic de un agent Military Shop pentru confirmarea adresei de livrare. In final, livrarea produselor are loc conform conditiilor de livrare pe care le-ai ales.


Sursa foto: military-shop.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea