Social

#comunicare #oana pellea #actrita oana pellea

(P) Invata sa comunici cu atitudine alaturi de Oana Pellea!

Ce inseamna sa fii un bun comunicator? Si care sunt atributele care fac dintr-un om obisnuit un lider de succes? Te invitam sa descoperi raspunsurile la aceste intrebari si multe altele impreuna cu actrita Oana Pellea, la conferinta "Cu Atitudine de Comunicare!".
 

Motivatia sa pentru sustinerea conferintelor de comunicare, corespunde perfect convingerilor sale legate de evolutia umana: "Nu cunosc voluptate mai mare decat acest proces de cautare de sine, de incercare a ma cunoaste, de depasire de sine. A-ti surprinde propria inteligenta. A-ti depasi limita gandului. A te redescoperi si reinfinta continuu. Ce poate fi mai minunat? Materialul uman este spectaculos si imi place sa caut sa-l inteleg... Nu stiu cat este un proces de invatare pentru cei ce vin la ateliere sau conferinte dar cu siguranta pentru mine este o modalitate de a invata, de a ma descoperi, de a descoperi. Pascal spune ca a te plictisi inseamna lipsa de respect fata de sine. A inceta sa inveti o consider tot o lipsa de respect fata de sine."

Conferinta "Cu Atitudine de Comunicare!" se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa dobandeasca sau sa isi slefuiasca abilitatile de bun comunicator, celor care vor sa invete sa sustina un discurs convingator si sa castige, totodata, simpatia audientei.

Conferinta organizata de publicatia "Cariere" beneficiaza de prezenta unui vorbitor cu abilitati excelente de comunicare, carismatic si creativ, care te va purta intr-o calatorie la capatul careia vei fi invatat ce inseamna comunicarea naturala si persuasiva.

Actrita Oana Pellea, speaker-ul conferintei "Cu Atitudine de Comunicare!", te va ghida in demersul tau de a depasi eventualele obstacole care te impiedica sa devii un comunicator de exceptie. La eveniment vei avea oportunitatea sa afli de ce nu reusesti sa transmiti mesajele pe care le doresti publicului tinta, de ce nu poti capta si mentine atentia celor cu care comunici sau de ce ai emotii coplesitoare atunci cand tii un discurs.

Pe langa identificarea problemelor si a motivelor declansatoare, conferinta "Cu Atitudine de Comunicare!" iti ofera si solutiile in cautarea carora te afli. Ai sansa sa inveti, alaturi de Oana Pellea, sa comunici eficient, sa adopti atitudinea potrivita, sa fii spontan, sa transmiti mesaje motivationale si sa devii tu insuti un adevarat model de urmat.

Conferinta este intocmai ceea ce cautai daca esti o persoana interesata de dezvoltarea sa personala, cu accentul pus pe imbunatatirea abilitatilor de comunicare eficienta si de leadership. Totodata, "Cu Atitudine de Comunicare!" se adreseaza managerilor, team leaderilor, agentilor de vanzari sau oamenilor de marketing.
 

Despre Oana Pellea


Oana Pellea este una dintre cele mai renumite si indragite actrite din Romania, cu o vasta experienta in domeniu. Totodata, de opt ani, Oana Pellea se implica in evenimente de afaceri unde isi expune propriile motivatii si convingeri care au ajutat-o si o ajuta in continuare sa evolueze ca om si ca artist.

Printre altele, Oana Pellea a participat in ultimii opt ani la conferintele TedX, Erudio si la evenimentele organizate de firma de training IN Vestiar.


Cum te inscrii la conferinta


Participarea la aceasta conferinta presupune si achitarea sumei de 95 euro, plus TVA. Organizatorii acorda un discount de 15% grupurilor de minim 3 persoane inscrise din aceeasi companie.


Adresa si programul conferintei


Conferinta "Cu Atitudine de Comunicare!" va avea loc in data de 7 noiembrie 2012, la Hub Bucharest , adresa Halelor nr 5, Piata Unirii, strada Blanari, nr. 4. Evenimentul se desfasoara intre orele 10.00 si 13.00. Inregistrarea participantilor se face in intervalul orar 10.00 - 10.30, urmata fiind de prima parte a conferintei, intre orele 10.30 - 11.30. Conferinta continua intre orele 12.00 - 13.00, cea de-a doua parte fiind precedata de o pauza de o jumatate de ora.

ATENTIE! La conferinta se pot inscrie numai persoanele care au resedinta in BUCURESTI sau imprejurimi si pot ajunge la conferinta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea