Social

#parcare #neregulamentar #taxa #masina

Intra in vigoare taxa pe kilogram pentru masinile parcate neregulamentar

In Capitala, mai marii tarii au mai nascocit o inventie si anume amenda pe kilogram de masina ridicata.

Cei care au venit cu aceasta hotarare sunt edilii din sectorul 6 care vor taxa autovehiculele parcate neregulamentar in functie de cat cantaresc. Mai mult de atat, pe langa taxele de ridicare, transport si depozitare , proprietarii de autoturisme care vor dori sa-si recupereze bolizii vor achita si suma modica de 100 de lei pentru ca le-a fost fotografiata masina.

In consecinta, pentru o masina ridicata cu o greutate de sub 2,5 tone, propietarul va trebui sa dea 850 de lei, asta insemnand 100 de lei pentru fotografiere , 250 de lei pentru ridicare, 250 de lei pentru transport si alti 250 de lei pentru depozitarea vehiculului timp de bucuresti , ridica in medie cam 1200 de masini pe luna. In prezent, taxa pentru recuperarea unui autovehicul este de 500 de lei.

Dupa licitatie, firma care castiga va fi nevoita sa plateasca Primariei sectorului 6 o redeventa de 10 la suta din incasari. In prezent, Primaria sectorului 1 detine cel mai mare tarif pentru recuperarea unei masini, si anume 850 de lei.

Cu exceptia celei din sectorul 1, nicio alta firma de ridicat masini nu contribuie cu vreun leu la bugetele locale pentru constructia de locuri de parcare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea