Social

#moarte cerebrala # dublu transplant renal #donator in moarte cerebrala

Interventie exceptionala la Fundeni

O interventie de exceptie - un dublu transplat renal de la donator aflat in moarte cerebrala - a avut loc la Centrul de Chirurgie Urologica si Transplant Renal Fundeni, a anuntat institutia, intr-un comunicat remis presei.

Doi barbati, unul in varsta de 36 de ani si unul de 31, au fost beneficiarii interventiei.

"Cand am fost sunat, am avut senzatia ca cineva face o gluma trista. Nu-mi vine nici acum sa cred ca pot avea o noua sansa la viata. Dar cea mai mare bucurie am simtit-o dupa ce am aflat ca sunt compatibil. Imi doresc sa pot lua legatura cu familia donatorului pentru a le multumi din tot sufletul", a declarat unul dintre beneficiari .

"Este un nou caz de exceptie si aici ma refer la o familie extrem de generoasa, care, in toata durerea pricinuita de pierderea unei persoane dragi, a raspuns prompt pentru prelevarea rinichilor oferind o noua sansa la viata pentru acesti doi oameni aflati in suferinta", a explicat medicul Ionel Sinescu, care a condus echipa de specialisti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea