Social

Interventie cu succes: Chivu s-a operat la umar

Odata Campionatul European terminat pentru tricolori , Cristi Chivu isi poate planui fara emotii nunta cu Adelina Elisei . Pana atunci insa, capitanul echipei noastre nationale a decis sa isi rezolve cealalta problema, de la umar.

Potrivit site-ului oficial al echipei la care evolueaza, Internazionale Milano, Chivu fost suspus, luni seara, unei interventii chirurgicale la umarul stang, la clinica Fundatiei Irccs San Matteo din Pavia. Din fericire, operatia a fost cu succes. „Interventia chirurgicala a fost efectuata de directorul clinicii, profesorul Francesco Benazzo, asistat de profesorul Franco Combi, responsabil al staff-ului medical de la F.C. Internazionale si a durat circa doua ore. Cristian Chivu a fost supus unei operatii de reconstructie a umarului stang, pentru a evita recidiva luxatiilor, asa cum s-a intamplat in sezonul trecut”, scrie site-ul campioanei Italiei.

Capitanul tricolorilor ar fi trebuit sa se opereze dupa nunta sa, programata pe data de 6 iulie, insa, la cererea noului sau antrenor, Jose Mourinho, el a devansat operatia, pentru a se putea pune cat mai repede la dispozitia echipei. Chivu s-a accidentat la umar pe data de 13 septembrie, in minutul 24 al amicalului sustinut de Romania la Koln, cu Germania. Ulterior, pe data de 3 martie, el a suferit o recidiva in meciul jucat de Inter Milano in compania formatiei Napoli.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea