Social

Interul lui Chivu, rapus pe Anfield

Internazionale Milano , echipa lui Cristi Chivu, a pierdut aseara, scor 0-2, partida din deplasare, cu Liverpool, din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Liverpool a inceput inca din primul minut asaltul la poarta italienilor, impinsa de la spate de suporteri de pe Anfield. Ocaziile mari au lipsit in prima repriza, insa gazdele au oferit un joc entuziasmant si i-au inghesuit pe italieni in propriul careu. In minutul 4, Chivu primeste un cartonas galben dupa un fault la Gerrard. Opt minute mai tarziu, Fernando Torres a sprintat pe langa Materazzi si o usoara tragere de tricou a italianului i-a adus si lui un avertisment. In minutul 30 acelasi Materazzi a vazut al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu, dupa o intrare la Torres. Imediat, Chivu a trecut fundas central, dupa ce a inceput partida ca mijlocas stanga, iar aportul sau defensiv a fost decisiv pana spre finalul partidei. Internationale a rezistat pana in minutul 85, cand Dirk Kuyt a marcat cu un sut puternic care l-a sarit pe Cesar. Liverpol a marit avantajul, patru minute mai tarziu, cand Steven Gerrard a prins un sut de zile mari si a trimis balonul pe coltul lung, fara sanse pentru Cesar. Rezultatele intregistrate marti in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor:
  • Schalke-FC Porto 1-0 (Kuranyi 4)
  • Liverpool-Internazionale Milano 2-0 (Kuyt 85, Gerrard 90)
  • Olympiakos Pireu - Chelsea Londra 0-0
  • AS Roma-Real Madrid 2-1 (Pizarro 24, Mancini 58/Raul 8) Meciurile retur vor avea loc pe data de 5 martie, cu exceptia partidei Inter Milano-Liverpool care se va juca pe 11 martie. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea