Social

#proiect ratb #internet gratuit #ratb #internet

Internet gratuit in RATB! Ce parere ai?

Calatorii RATB vor avea acces gratuit la internet prin WiFi in timpul calatoriilor. Regia Autonoma de Transport din Bucuresti (RATB) doreste instalarea de intrnet gratuit in maxim 1580 de mijloace de transport in comun.

 

"RATB va initia o procedura prin care, atat in troleibuze, autobuze si tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toti calatorii care vor beneficia de transportul public", declara primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit libertatea.ro.

Potrivit libertatea.ro, RATB va lansa in urmatoarea perioada o licitatie estimata la 1,34 milioane de euro, fara TVA, pentru acest proiect. Contractul ce va dura 17 luni, va fi finantat din surse proprii ale Regiei.

Totodata, primarul Capitalei doreste infiintarea unei aplicatii pentru mobil care sa le spuna calatorilor cat timp au de asteptat pana la venirea mijlocului de transport in comun, precum si traseul acestuia.

"De asemenea, tot printr-o aplicatie, pe care o va organiza Regia, calatorii vor putea afla care este timpul de asteptare, precum si informatii despre traseul vehicului pe care doresc sa il ia", a mai spus Firea.

Intre timp, RATB nu mai vinde titluri de calatorie prin SMS. Regia suspenda temporar serviciul, incepand cu data de 20 aprilie 2017, iar lansarea benzilor unice pentru RATB se amana cu doua luni. Gabriela Firea asigura ca "va demara in prima parte a lunii iunie".

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea