Social

Inter si Lazio au remizat in Cupa Italiei

Inter Milano si Lazio Roma au terminat la egalitate pe San Siro, scor 0-0, in prima mansa din semifinalele Cupei Italiei .

Cele doua echipe au inceput partida in forta. Maniche si-a incercat norocul in minutul 14 cu un sut puternic pe spatiul portii, dar portarul lui Lazio, veteranul Ballota, a retinut fara probleme. Doua minute mai tarziu capitanul nationalei noastre, Cristi Chivu, scoate salvator din fata lui Rocchi.

Ledesma suteaza si el periculos cateva minute mai tarziu, dar nu reuseste sa-l invinga pe portarul gazdelor, Francesco Toldo. In spirit pur italian, la mijlocul primei reprize, milanezii s-au retras in aparare, lasandu-i pe cei de la Lazio sa atace. In minutul 26, fundasul tricolorilor, Radu Stefan , a fost aproape gol, dar centrarea lui Ledesma l-a ocolit.

Ultima ocazie a reprizei i-a apartinut lui Crespo, cu 5 minunte inainte de pauza, dar Ballota a stat si de data aceasta bine intre buturi.

Lazio a inceput si cea de-a doua repriza in forta. Romanii au fost aprope de gol in minuntul 65 prin Pandev, dar fundasii milanezi au fost la datorie.

Jucatorii lui Lazio au reusit sa introduca balonul in poarta lui Toldo in minutul 75, dar golul a fost anulat corect de tusier pe motive de offside .

Ultima ocazie a partidei le-a apartinut milanezilor cand Burdisso a trimis in bara. Cele doua echipe au scos o remiza alba, iar returul de pe Olimpico va decide care dintre ele va merge in finala.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea