Social

Inter, la mana lui Walter Zenga

Fostul antrenor al Stelei, acum la carma Cataniei, va decide titlul in Italia. In ultima etapa, el va infrunta AS Roma.

Fotbalul italian fierbe inaintea etapei care decide noua campioana din Serie A. Un rol important ii revine Cataniei, o echipa care, sub comanda lui Zenga , este la un pas sa evite retrogradarea si sa stabileasca soarta titlului.

Desi parea ca nimic nu mai poate impiedica Interul in drumul spre cel de-al treilea titlu consecutiv, totul se poate da peste cap, duminica viitoare. Milanezii au un avantaj de doar un punct in fata Romei si joaca pe terenul lui AC Parma, o echipa disperata, care are nevoie de victorie. Salvarea echipei lui Roberto Mancini ar putea veni insa de la un fost interist, Walter Zenga .

Antrenorul Cataniei va infrunta Roma si, in cazul unui rezultat de egalitate, titlul merge la Milano, indiferent de rezultatul de la Parma. Fostul tehnician al Stelei si al lui Dinamo este unul dintre cei mai mediatizati oameni de fotbal din Peninsula.

Dupa remiza 1-1 obtinuta pe terenul lui Juventus, Zenga mai are un pas pana la pastrarea Cataniei in Serie A. „Am avut salvarea de la retrogradare in mana. Sunt foarte suparat ca am primit golul egalizator cu doua minute inainte de final. Vom avea insa ocazia sa obtinem salvarea in fata propriilor suporteri. Este un scenariu perfect", a declarat fostul interist, care spune ca nu se gandeste la echipa sa favorita: „De ce as juca pentru Inter? Ce, Inter a jucat pentru Catania ?".

„Nu regretam aducerea lui Walter"


Presedintele Cataniei, Antonino Pulvirenti, s-a declarat multumit de evolutia echipei de la venirea lui Zenga: „Daca ne vom salva de la retrogradare, este si meritul lui Silvio Baldini (n.r. - fostul antrenor). A fost dorinta lui sa paraseasca echipa. Am fost nevoiti sa gasim urgent un inlocuitor si pot spune ca nu regret ca l-am adus pe Walter Zenga", a declarat oficialul clubului sicilian.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea