Social

#formare guvern #tariceanu #geoana #intalnire neoficiala

Intelegere PSD-PNL, parafata pe un blocnotes

PSD si PNL s-au intalnit neoficial dupa negocierile ce au avut loc duminica, la Palatul Parlamentului , pentru a stabili termenii unei viitoare aliante .

La ora 21.45, s-au reunit Mircea Geoana, Dan Voiculescu, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu si Cristian David , scrie Gardianul.

Se pare insa ca intelegerea lor a cazut dupa ce PNL-istii au aflat mirati de decizia PSD de a face un guvern cu PD-L, iar Geoana ar fi spus in partid ca orice intelegere a cazut pentru ca Tariceanu si-ar fi inchis duminica seara telefonul si nu a mai putut fi contactat. Insa intalnirea respectiva a avut loc, altul fiind motivul pentru care colaborarea dintre cei doi s-a sfarsit.

Cei sase au hotarat duminica sa il lase pe Traian Basescu sa faca prima nominalizare de premier si apoi sa o respinga in Parlament ca mai apoi sa il propuna pe Mircea Geoana ca premier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea