Social

# bolovani #casa hunedoara #casa

Intamplare socanta in Hunedoara! O piatra de 50 de kilograme a cazut peste o casa

Un incident socant a avut loc in Hunedoara. O piatra uriasa, de aproximativ 50 de kilograme, a cazut peste o casa, gaurindu-i acoperisul si provocand pagube insemnate.

 

La fata locului s-au deplasat de urgenta specialisti ai CBRN care au ajuns la concluzia ca piatra nu contine material radioactiv. Cel mai probabil aceasta este compusa din zgura si metal.

„In urma unui apel la 112, prin care s-a anuntat faptul ca o piatra a cazut prin acoperisul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospeciala de lucru cu apa si spuma precum si un echipaj SMURD din cadrul detasamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat si trimis la locul interventiei echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat masuratori asupra pietrei, in urma analizei rezultand ca aceasta nu prezenta pericol radiologic”, a transmis, marti, ISU Hunedoara.

Din fericire, nu au existat victime, pentru ca mama si cei doi copii se aflau la parterul casei in momentul in care piatra imensa, de aproape 50 de kilograme, a cazut peste casa. 

“Pagubele materiale sunt insemnate, fiind afectat acoperisul casei, plafonul unei camere si mobilierul din aceasta”, mai transmite ISU Hunedoara. Pentru o analiza amanuntita, bolovanul a fost ridicat de catre IPJ Hunedoara si transportata la INSEMEX Petrosani. Piatra are 30 X15 cm si 40-50 kg greutate.

Autoritatile nu au gasit pana acum nicio explicatie asupra provenientei acesteia, mai ales ca locuinta nu se afla intr-o zona de munte. Cel mai probabi, o explozie provocata in apropiere a dus la tragicul accident, mai ales ca nu este vorba despre un meteorit.

FOTO: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea